Sildens Dag

/Sildens Dag
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lørdag den 22. oktober 2016 kl. 12 – 16 inviterer Hornbæk Havneforening
i samarbejde med Fiskehuset Hornbæk for 9. år i træk til Sildens Dag.

Sildene, der er leveret og sponsoreret af Fiskehuset Hornbæk, tilberedes på stejlebakken og spises enten i Havneforeningens klubhus, på terrassen eller i teltet på stejlebakken. Det kan købes øl, vin, vand og snaps i baren til rimelige priser. Jarl Eriksen kommer forbi og underholder på sin harmonika.

Billetter købes ved indgangen og koster kr. 60. Børn under 12 år gratis. Salg af billetter starter ved 11.30 tiden og udlevering af sildene starter fra kl. 12.00.

De fem forskellige sildespecialiteter er:

• Sild røget – lige fra ovnen, samt røgede sildefileter
  • Flækkesild -saltet, flækket og stegt på panden med tyttebær til
  • Kogte saltsild – med laurbær og peber
  • Stegt sild – i fløde og løg sauce
  • Hornbæk Silden – en lagesild efter en gammel Hornbæk opskrift

Kom og oplev den helt unikke skurby og Havneforeningens hyggelige lokale, som til dagligt er forbeholdt foreningens medlemmer. Hornbæk Havneforening har til huse på havnepladsen ved ”indgangen” til skurbyen. Hornbæk Havneforening blev stiftet i 1976 og på den første generalforsamling vedtog man foreningens hovedformål:

At støtte Hornbæk Havn og evt. i samarbejde med andre foreninger, at søge miljøet i og omkring havnen bevaret, at udøve oplysende virksomhed, afholde fiskekonkurrencer og fælles sejlads, samt medvirke til bevarelse af smakkejoller

Om dette og meget mere kan man læse i bogen ”Skurbyen på Hornbæk Havn”, som på Sildens Dag kan købes for kr. 100,-. Pengene går ubeskåret til Hornbæk Havn, som altid har hårdt brug for penge til nye projekter og vedligeholdelse af havnen.

Velkommen til Sildens Dag

– Hornbæk Havneforening