Fiskekonkurrence

/Fiskekonkurrence
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vi mødes i klubhuset kl. 7.00 til indtegning. Der bliver serveret kaffe og morgenbrød. Afsejling sker umiddelbart efter indtegning. Indvejningen skal foregå inden kl. 12.00 præcis.Umiddelbart herefter er der præmieoverrækkelse med fine præmier.

Pris kr. 60,-. Der kan ved tilmeldingen også bestilles en let frokostanretning for kr. 25,-. Bindende tilmeldinger senest torsdagen før til Finn Svendsen på mobil 2146 3263 eller mail finnjsvendsen@hotmail.com. Havneforeningen sørger for at der er både til rådighed. Plads til max 20 personer.

Tilmelding efter princippet ”først til mølle”. Ikke medlemmer er også velkomne til at deltage.
Konkurrencen kan aflyses i tilfælde af dårligt vejr og / eller manglende fremmøde. Vi henstiller til, at parkering foregår på pladsen overfor kurbadet pga. ½times parkering på havnepladsen.
Husk! Fisketegn og redningsvest er obligatorisk.