BLIV MEDLEM AF HORNBÆK HAVNEFORENING

Medlemskab:
Hornbæk Havneforening har ca. 250 medlemmer. Pr. 1. januar 2017 er medlemskontingent kr. 300,-pr. år.

Hornbæk Havneforeningens drift er udelukkende baseret på frivillig arbejdskraft. Til pasning af baren, afvikling af arrangementer og andre praktiske arbejdsopgaver er foreningens medlemmer uundværlige. Derfor forventes det også at medlemmerne tager et nap med når der er brug for det.

Ønsker du at blive medlem i Hornbæk Havneforening skal du udfylde et ansøgningsskema, som udleveres og igen afleveres i baren i Havneforeningens åbningstid. Din ansøgning behandles på førstkommende bestyrelsesmøde. Herefter får du besked om du er optaget. Man skal have været medlem af foreningen i et år for at kunne leje lokalet. Indbetaling af kontingent skal ske via netbank

Hvad koster det:
300 kr årligt (fra 1.1.2017)

Kontonummer til indbetaling:
2255 - 0719822274
(Husk medlemsnummer )
*Én gang årlig er der også mulighed for at indbetale kontant i Havneforeningen,
hvor kassereren tager imod indbetalinger. Se datoen i forårsprogrammet

Udlejning
Klubhuset udlejes til medlemmer der har været medlem af Havneforeningen i mere end et år til en pris af kr.1200 pr. døgn.
Rengøring kan tilkøbes for kr. 500,-
Kontakt Line Bech Helbo, tlf. 20 93 34 36 eller linebech@gmail.com for nærmere information.